Новите ваксини идат и леля Радка обяви новата вълна!

24rodopi.bg/Коментари Ковидът отдавна не е водеща тема. Последният т.нар. пик изчезна безследно като на стара баба… пенсията. И понеже тъй се случи,

24rodopi.bg/Коментари

Ковидът отдавна не е водеща тема. Последният т.нар. пик изчезна безследно като на стара баба… пенсията. И понеже тъй се случи, леля Радка (както наричат професор Аргирова навред из соц. мрежи) пак се появи. Този път с прогноза за следваща вълна през октомври. Щяла да бъде по-продължителна, сливаща се с грипната. В този ред на мисли, познайте какво ще отчете теста на всеки разсополил се по това време на годината.

Най-тягостното в тази нескончаема ковид агония е, че леля Радка и подобни нея започват отново да се държат като рекламни агенти на ваксини. Епидемиоложката обяви, че трябвало да се проведе обща ваксинационна кампания по повод „Ковид удря през октомври“. Три месеца след поредния бустер, можело отново игла. Колко бустера бре, джанъм? Някои хора заприличаха на игленици.

Та какъв е дертът на леля Радка и сие. В края на септември пристигали ваксините срещу Омикрон. Та, разбрахте ли защо иде поредната вълна. Трябва да се дупчи, яко! Платили сме ги в крайна сметка, от нашите джобове.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0