Новината на 24rodopi.com потвърдена: Юлия Чортленева не бе зам.областен управител само няколко часа!

Новината на 24rodopi.com потвърдена: Юлия Чортленева не бе зам.областен управител само няколко часа!

24rodopi.bg/Темата+ Юлия Чортленева не бе заместник областен управител на Кърджали само няколко часа. Считано от 10 юни, тя трябвааше да бъде освобод

24rodopi.bg/Темата+

Юлия Чортленева не бе заместник областен управител на Кърджали само няколко часа. Считано от 10 юни, тя трябвааше да бъде освободена от длъжност, но премиерът Петков отмени своята заповед. Така от следващия работен ден – 13 юни, тя отново е №2 в държавната институция в Източните Родопи.

Новината на 24rodopi.com от 10 юни потвърди самата Чортленева, която продължава да е и областен лидер на „Има такъв народ“.

Както първи 24rodopi.com писа на 9 юни, със заповед на премиера Кирил Петков от същия ден, считано от 10 юни Чортленева се освобождава от поста. В края на същия ден обаче, премиерът издаде нова заповед, с която отменя уволненията и представителите на ИТН остават на работа в областните администрации.

Чортленева реално бе аут от администрацията само за един ден, но бързата премиерска корекция, не е задвижила административните процедури и тя е без прекъснат трудов стаж в Областна администрация – Кърджали.

Вчера Юлия Чортленева беше на работен обяд с премиера – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0