Новината на 24rodopi.bg е потвърдена: Келфанов – началник на полицията в Момчилград, Бобуранов – шеф на криминалния сектор в Кърджали

24rodopi.bg/Общество Главен инспектор Златко Келфанов е временно преназначен за началник на РУ-Момчилград със заповед на министъра на вътрешните рабо

24rodopi.bg/Общество

Главен инспектор Златко Келфанов е временно преназначен за началник на РУ-Момчилград със заповед на министъра на вътрешните работи, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областна дирекция на полицията.

Зам.-директорът на ОДМВР-Кърджали комисар Стефан Караиванов представи новия началник пред състава на полицейското управление, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.

Златко Келфанов е роден през 1974 г. в Кърджали. Завършил е Академията на МВР със специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. В системата на МВР е постъпил през 2000 г. Заемал е различни позиции в сектор „Криминална полиция“ в Областната дирекция. Пред октомври 2009 г. оглавява най-голямото полицейско управление – РУ-Кърджали. През март 2012 г. и назначен за началник на РУ-Джебел, а от юни 2021 г. оглавява Участъка в Джебел.

Досегашният началник на РУ-Момчилград главен инспектор Стефан Бобуранов става началник на сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали.

COMMENTS

WORDPRESS: 0