Новият депутат: За да оцелееш в Кърджали, трябва да си обвързан политически, общински…

24rodopi.bg/Политика Работещите бедни – това е един от големите проблеми на България. Това смята новият кърджалийски депутат Цветан Предов, който е

24rodopi.bg/Политика

Работещите бедни – това е един от големите проблеми на България.

Това смята новият кърджалийски депутат Цветан Предов, който е магистър по „Управление на институциите за социална работа“ и по „Национална и регионална сигурност“, който има идеи за законодателни инициативи за преодоляване на бедността в България.

Според него бедността е използвана по време на избори, началникът или ръководителят влияел на избора на подчинения си.

„Във Видин и Кърджали средната работна заплата е ниска. За да оцелееш там, трябва да си обвързан политически, общински, всякак. Хората до такава степен са принизили усещането за човещина и доброта, за да могат да оцелеят, че са готови на това нещо. От 10 може би 7 ще го направят. Ако началникът каже, че може да останете без работа, ако дадете гласа за друга партия…Има страх в хората“, твърди Предов, който е от Видин, но от години живее в столицата. Най-значимата му предизборна проява бе интервю в телевизия „7/8“ дни преди изборния 2 април.

Той присъстваше в две кандидатски листи на „Има такъв народ“ – във Видин и Кърджали. Предов става народен представител от Кърджали.

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Да видим ,какво ще помогне за Кърджали ?