Нови тротоари в Млечино, ето защо цялото село благодари на Изет Шабан

Нови тротоари в Млечино, ето защо цялото село благодари на Изет Шабан

24rodopi.bg/Регион Приключи подмяната на тротоарните плочи и бордюрите в центъра на ардинското село Млечино, съобщиха от пресцентъра на Общинската ад

24rodopi.bg/Регион

Приключи подмяната на тротоарните плочи и бордюрите в центъра на ардинското село Млечино, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация.

Ремонтът се извърши със средства от Общинския бюджет.

От свое име и от името на местните жители кметът на Млечино Гюлистан Садула изразява искрените си благодарности към ръководството на община Ардино в лицето на кмета Изет Шабан за изпълнението на поетите ангажименти. Той уточни, че със средства от Програмата за капиталови разходи на Общинския бюджет е разрешен дългогодишният проблем с водоснабдяването на селото. По идея на кмета Изет Шабан е направена нова мрежа за водоснабдяването на Млечино от село Кроячево. Обновено е мултифункционалното игрище в центъра на селото. Спортният обект вече е с нова настилка и нови очертания. Разполага и с енергоспестяващо осветление. Изградена е нова автобусна спирка. Асфалтирани са улици в центъра на Млечино, махала „Голица“. Направена е пешеходна пътека в „Долна махала“. Доизградена е канализация в централната част на Млечино.

Снимка: Общинска администрация Ардино

COMMENTS

WORDPRESS: 0