Нова вълна Радка и Ангел! 17 405 с ковид в страната, но говорим за пандемия?!

Нова вълна Радка и Ангел! 17 405 с ковид в страната, но говорим за пандемия?!

24rodopi.bg/Коментари Болшинството украински бежанци се изнесе от страната след като промоцията по хотелите по Черноморието приключи. Темата „Украйна

24rodopi.bg/Коментари

Болшинството украински бежанци се изнесе от страната след като промоцията по хотелите по Черноморието приключи. Темата „Украйна“ започна да отстъпва и пак се появи ковидът. По-скоро се появи леля Радка в ефира (както масово в социалните мрежи наричат професор Аргирова). И започна да обяснява как през септември идвала нова вълна и… нататък си знаете-пълна програма от маски и затваряне, пореден подготвян провал на учебната година.

Появи се в ефира и Ангел Кунчев, за да напомни за себе си и, че вече сме във вълната. Усещала се навсякъде, а през август ще е пикът.

Нещо действията Радка-Ангел не са координирани. В крайна сметка през август или през септември?! Нейсе, ще се разберат.

Друг е въпросът защо когато посрещахме хиляди украински бежанци никой не говореше за ковид, нито пък здравният статус на мигрантите бе проверяван. Политнекоректни въпроси, които не трябва да се задават от обществото. Друга тема.

Но нека погледнем цифрите. В рамките на четири дни имаме около 46 000 излекувани. Активните случаи в страната към днешна дата са 17 405 при 61 хиляди преди седмици.

За каква вълна говорим и изобщо трябва ли да се използва терминът „пандемия“?!

И докато цифрите говорят, из ефира продължава зомбирането на населението. Идеята е ясна-четвърта доза. Другото е ала-бала.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0