Няма такава държава! Разби си колата в дупка, глобиха го за „реализирано ПТП“

Няма такава държава! Разби си колата в дупка, глобиха го за „реализирано ПТП“

24rodopi.com/Регион Да се завърнеш от чужбина и да се сблъскаш по най-болезнения начин с родната реалност. Изпита го гурбетчия от Кърджалийско, кой

24rodopi.com/Регион

Да се завърнеш от чужбина и да се сблъскаш по най-болезнения начин с родната реалност. Изпита го гурбетчия от Кърджалийско, който потроши автомобила си в дупка на пътя, а след това бе глобен за реализирано ПТП.
Инцидентът става през август по пътя между Асеновград и Кърджали. В района на едно от селата „Ауди“-то на 41-годишния мъж минава през дупка. Гумата се пръска, джантата е изкривена, нанесени са и други поражения, чиято стойност по-късно се изчислява на 1500 лева.
„Повиках екип на полицията, за да констатират инцидента. Пристигнаха полицаи от Асеновград, а по-късно разбирам, че съм глобен с 200 лева. Мотивите са „поради несъобразена скорост с пътните условия и състоянието на пътя в тъмната част на денонощието попада в дупка и реализира ПТП“, разкри за 24rodopi.com водачът.
Инцидентът става през лятото, но актът му е връчен едва сега. Мъжът смята да го обжалва и да потърси обезщетение от Агенция „Пътна инфраструктура“ за нанесените щети.

COMMENTS

WORDPRESS: 0