Нинова, Борисов… време е тези двамата да пробват коалиция на „Първоаприлските шегаджии“?!

Нинова, Борисов… време е тези двамата да пробват коалиция на „Първоаприлските шегаджии“?!

24rodopi.bg/Коментари/Политика   Ако тази сутрин от телевизора ви е говорела Корнелия Нинова, не й се връзвайте, че без нея във властта с


24rodopi.bg/Коментари/Политика

 

Ако тази сутрин от телевизора ви е говорела Корнелия Нинова, не й се връзвайте, че без нея във властта само лоши работи чакат България – май е било позакъснялото й първоаприлско общуване с електората.

Първоаприлска изява – достатъчна констатация за анализ на анализа на Нинова!

Шефката на БСП говореше с огън в очите, но без необходимия заряд, за да може да измести “Има такъв народ“ (ИТН) или “Продължаваме промяната“ (ПП) от яростния сблъсък в дисциплината „Ние сме правите, всичкото друго – боклук!“.

Тази сутрин Нинова сякаш се целеше в първото място на Бойко Борисов в друга дисциплина – „1-воаприлски лакърдии“.

Господарят на ГЕРБ (освен ролята си на стопанин на строителен хипермаркет, който раздава депутатите си като торби цимент) го прави от седмици и е ненадминат. И няма уши и очи да схване, че тези, лошите, дойдоха на власт не защото хората видяха в тях поредните месии, а защото чрез бюлетините българите решиха да бягат от Бойко Борисов. Вотът беше анти. Просто трябваше някой да го обере. Първо това стори ИТН, а после и ПП. Задава се и нов, предсрочен. И ще е същото. Колкото и социолозите от агенциите да си оправдават заработките с „правилния анализ“ и прочит на електоралните нагласи.

В 47-ото Народно събрание няма воля за коалиция „анти корупция“, няма кураж за „анти Гешев“, няма… Всъщност, с изключение на декларациите, които вдигат адреналина само в залата, друго май няма. Парламент на дефицитите, който роди съответното правителство. Което пък не може да надскочи себе си.

Не е пробвана само една коалиция, коалицията на първоаприлските политици. Време е и Нинова, и Борисов да се вземат и да поканят и другите с шегите и лъжите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0