Николина е открита! Била е ограбена от бежанци в Брюксел!

Николина е открита! Била е ограбена от бежанци в Брюксел!

24rodopi.com/Общество Кърджалийката, която изчезна в Белгия, е била ограбена от бежанци. Както вече 24rodopi.com писа, Николина Сгурова бе обявена з

24rodopi.com/Общество
Кърджалийката, която изчезна в Белгия, е била ограбена от бежанци.
Както вече 24rodopi.com писа, Николина Сгурова бе обявена за издирване от свои приятели след като последната им връзка с нея бе на автогара в Брюксел.
30-годишната жена говори по телефона със свой приятел в Лондон, при когото щяла да гостува. В един момент връзката прекъсва, а също и следите на родопчанката. Приятелите й подават сигнал до белгийската полиция, както и посолството на България в Белгия. Започва издирване.
Дни по-късно Николина се свързва с близките си и споделя какво й се е случило-ограбена е от бежанци на автогарата. Отнемат й телефона, личната карта, парите.
В паниката си жената се качва на влак за Германия, където работи от две години, и съобщава за случилото се. Бива посрещната от служители на Червения кръст, които й осигуряват подслон.
„Жива и здрава е, това е най-важното. Вече се свързахме с белгийската полиция, за да съобщим, че Николина е открита и е добре. Благодарим на 24rodopi.com за съдействието“, казаха близките на кърджалийката./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0