Никола Минчев в Кърджали: За 8 месеца постигнахме това, което ГЕРБ не успяха за 12 години (видео)

24rodopi.bg/Политика „За 8 месеца постигнахме това, което ГЕРБ не успяха за 12 години“, заяви край трасето на интерконектора Гърция-България в перифе

24rodopi.bg/Политика

„За 8 месеца постигнахме това, което ГЕРБ не успяха за 12 години“, заяви край трасето на интерконектора Гърция-България в периферията на Кърджали бившият председател на парламента Никола Минчев. Той откри предизборната кампания на „Продължаваме промяната“ в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район, където той е водач на кандидатската листа.

„Това място – част от газовата връзка Гърция – България, е знаково, то ясно показва разликата между управлението в последните 8 месеца и предходните 12 години. Когато поехме управлението на България, газовата връзка с Гърция беше, образно казано, до никъде. За 8 месеца тя беше завършена и това е истинската стъпка към реалната диверсификация и енергийна независимост на България.

Така се случва, когато има желание да се случват нещата, промените. Това беше за 8 месеца, за следващите 4 години, разбира се, ще постигнем много повече“, обеща Никола Минчев. Той и другите кандидати за депутати на „Продължаваме промяната“ имаха срещи с кърджалийци.

Какво каза още Никола Минчев, във видеото:

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0