Никола Минчев: Имаме план за развитие на общините, стига политически връзки!

Никола Минчев: Имаме план за развитие на общините, стига политически връзки!

24rodopi.bg/Избори „Нашето правителство изработи план за подкрепа на общините, който да увеличи финансирането на местни инфраструктурни, пътни и ВиК

24rodopi.bg/Избори

„Нашето правителство изработи план за подкрепа на общините, който да увеличи финансирането на местни инфраструктурни, пътни и ВиК проекти и получи подкрепата на всички общини. Финансирането беше базирано на реални нужди и прозрачни критерии, вместо на политически връзки. Първото, което служебното правителство направи, беше да стопира нашия план, за да се върне към корупционните договорки с любимите на ГЕРБ местни лидери“.

Това обяви водачът  на листата на „Продължаваме промяната“ Никола Минчев на среща с граждани в Момчилград. Той бе придружен от всички кандидати на партията.

Минчев отново бе категоричен-фокусът на новото управление ще бъде насочен към развитието на регионите.

Вторият в листата Георги Чепишев подчерта, че ситуацията с общинските поръ25чки е отличен пример за промяната, от която има нужда страната. „Необходима е  прозрачност, за да се борим с корупцията и прозрачността започва с показване на лицата на корумпираните. Корумпираните поддържат системи, в които истината винаги е замъглена, скрита, а тези, които я показват, биват яростно атакувани. Така действа мафията. Работата ни е да спрем корупцията в България“, посочи Георги Чепишев.

Изборът е същият – да се върнем назад или да продължим промяната.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0