Никола Минчев и Асен Василев за Обходния път и хватката на ДПС (видео, обновена)

24rodopi.bg/Избори 2022 Проектирането на Околовръстен път на Кърджали трябва да приключи до края на годината. Едва след това може да се премине към в

24rodopi.bg/Избори 2022

Проектирането на Околовръстен път на Кърджали трябва да приключи до края на годината. Едва след това може да се премине към възлагане на поръчката.

Това обяви в областния град Асен Василев от „Продължаваме промяната“. Обходният път бе определен като изключително важен проект за региона и от водача на листата на партията Никола Минчев. По думите му, с него е свързано и бъдещо договаряне за разширение на граничния пункт „Маказа“, както и пускане на товарни автомобили през него. „Това ще даде необходимият икономически тласък на региона“, посочи Минчев.

Водачът на листата на „Продължаваме промяната“ бе категоричен, че срещите с хората в областта са важни, за да могат да се чуят проблемите от първо лице. „Това е пътят за откриване на решение-диалог между страните“, допълни Минчев.

Той посочи, че както в страната, така и в Кърджали проблемите са сходни. „Тук обаче спецификата е друга. Това е бастионът на ДПС. Когато хватката на ДПС бъде отпусната в региона, това веднага ще се отрази изключително благотворно“, заяви Минчев.

„Няколко неща трябва да се случат в Кърджали. Най-важното е да стане Околовръстния път. Другите важни неща са магистрален път, бърз жп път и петролопроводи по коридора Александруполис, Маказа, Бургас, Варна Констанца. Днес ще се срещнем с представители на бизнеса от региона и ще коментираме как можем да направим техния живот по-лесен, за да дават по-високи заплати и да има по-голяма заетост в района“, заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев.

„Всички в града говорят за Околовръстния път, защото трафикът се натоварва изключително много, особено през летните месеци. Всичко това е свързано и с едно договаряне на разширяване на ГКПП „Маказа“. Това ще даде възможност да преминават и тежкотоварни автомобили през пункта, което ще доведе до икономически растеж и стнадарт в региона“, заяви от своя страна кандидатът за депутат и бивш председател на парламента Никола Минчев.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0