Непреклонност, стремеж към единство – честит Ден на независимостта!(поздравленията)

Непреклонност, стремеж към единство – честит Ден на независимостта!(поздравленията)

24rodopi.bg/Общество СКЪПИ ГРАЖДАНИ НА ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ, Днес честваме 114-годишнината от Независимостта на България! На 22 септември 1908 година е

24rodopi.bg/Общество

СКЪПИ ГРАЖДАНИ НА ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ,

Днес честваме 114-годишнината от Независимостта на България!

На 22 септември 1908 година е обявена Независимостта на България! На този ден се издига международният авторитет на нашата страна и тя се превръща в равноправна на другите европейски държави. Българският народ доказва своята непреклонност и стремеж към единство и просперитет.

Нека на този ден отдадем заслужен почит на хилядите, дали живота си в освободителната борба и отвоювали независимостта на нашата Родина. Нека бъдем достойни наследници на нашите деди и да съхраним жаждата за свобода и независимост, за да пребъде България!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ДАНИЕЛ ДЕЛЧЕВ

Областен управител 

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и Общинският съвет-Кърджали

Уважаеми съграждани,

В живота на всеки народ има мигове на изпитания и риск, на решителност и жертвоготовност, мигове, когато се сбъдват стремления и мечти. За България такъв миг беше 22 септември 1908 година-Денят на Независимостта на България.

Днес ние имаме нужда от тази кауза отново – този път не заради обединение на територия, нужно ни е обединение на воля, усилия, интелект, за да можем заедно да градим съвременна България и един европейски Кърджали-град на дедите ни, на нас самите и на децата ни! 

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет 

Уважаеми жители на община Джебел,

Приемете нашите поздравления по случай честването на един от най-важните дни в нашата история-22 септември!

Желаем на всички здраве, разбирателство и късмет!

Честит празник! 

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет 

Уважаеми съграждани,

22 септември, превърнал се в символ на националното единство, ни прави равнопоставени в днешна Европа. Нека се чувстваме горди, единни и сплотени.

Честит празник! 

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет 

Приемете нашите поздравления по случай 22 септември – Независимостта на България!

Този ден е един от най-важните в българския исторически календар и е празник за всички, които градят храма на добротата и разбирателството.

Честит празник! 

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет 

Поздравяват всички жители и гости на общината по случай 22 септември-Независимостта на България! Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

 Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет 

Честит 22 септември, пожелаваме на всички смелост в отстояването на българската идея по пътя на европейското развитие на нашата малка, но горда България!

 Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет 

Честит Ден на Независимостта, на този ден българския народ доказа пред Европа своите морални и национални качества и защити своето място в голямото европейско семейство.

Честит празник! 

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, водач на листата на ПП ГЕРБ и кандидатите за народни представители на партията 

поздравяват жителите на област Кърджали по случай Деня на независимостта – 22 септември. На този ден преди 114 г. България окончателно отхвърля статута си на васална държава и бива международно призната. Едно велико национално постижение отваря пътя на страната към политически, стопански и културен възход. Поклон пред паметта на предците ни, извоювали с дипломатически средства мястото на модерна и независима България на картата на Европа.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0