Нека вярата в доброто бъде винаги с Вас!(поздравленията)

24rodopi.bg/Общество Областният управител на Кърджали Даниел Делчев Поздравявам ви с настъпването на един от най-светлите християнски празници – Въз

24rodopi.bg/Общество

Областният управител на Кърджали Даниел Делчев

Поздравявам ви с настъпването на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово. На Великден искам да пожелая повече вяра и светлина в душите ни.

Нека бъдем по-добри, по-мъдри и състрадателни. Да изпълним сърцата си с мир и любов, с радост и човещина и този светъл празник бъде повод да извадим наяве доброто, което всеки носи в душата си!

Пожелавам на всички здраве, спокойствие и сигурност!

Светли Великденски празници!

 

Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис и Общински съвет – Кърджали

поздравяват всички християни от общината по случай Великденските празници като им пожелават  здраве, щастие  и благополучие! Нека духовният мир и любовта Ви съпътстват през цялата година! Нека отворим сърцата си за добро, почтеност и състрадание, за да  стане животът на обществото ни  по-добър!

Честито Възкресение Христово!

 

Кметът на Община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

 

Поздравяват всички християни в общината.

По повод Великденски празници, приемете сърдечни пожелания за благодат и топлина в домовете, радост, вяра и надежда в сърцата.

Нека всичките си дни  да посрещаме с топлина и уют, в разбирателство и  добротворност!

Да бъдем по-човеколюбиви, толерантни и мъдри, за да се изпълнят дните ни с благородство.

 

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и Общинският съвет

 

Поздравяват най-сърдечно всички християни в в общината по случай най-светлия християнски празник Възкресение Христово.

Празниците винаги напомнят, че по-често трябва да се връщаме към изконните добродетели – милосърдие, състрадателност и човеколюбие. Нека този празник да бъде изпълнен със щастие, топлина и надежда!

 

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

 

Поздравяват по случай големия християнски празник Възкресение Христово всички християни в общината като им пожелават много здраве, семейно щастие и борбеност.

 

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

 

Поздравяват по случай големия християнски празник Възкресение Христово всички християни в община Крумовград като им пожелават много здраве, късмет и семейно щастие.

 

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

 

Поздравяват с Възкресение Христово всички християни от община Момчилград, техните семейства и гости с пожелание за здраве и благоденствие.

 

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

 

Поздравяват всички християни в общината с празника Възкресение Христово като им пожелават много здраве и семейно благополучие.

 

Цвета Караянчева и областното ръководство на ГЕРБ

 

поздравяват всички християни с настъпващите Великденски празници. Нека тайнството на Възкресението ни дари с искрена вяра и благочестие. Нека делата на най-праведния сред човеците бъдат онази пътеводна светлина, която озарява дните ни и изпълва със смисъл живота ни. Нека сме отговорни и за думите,  и за деянията си. Бъдете здрави и се обичайте, защото Бог е любов! 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

 

Ръководството на „Дънди Прешъс Металс“ в България

 

поздравява своите служители, подизпълнители, партньори и приятели по случай най-големия християнски празник Възкресение Христово!

Бъдете здрави и пълни с надежда. Нека вярата в доброто бъде винаги с Вас, носейки хармония и разбирателство в семействата Ви и светлина и обич в сърцата!

Честит Великден!

 

Проф. д-р инж. Илия Гърков: Нека отворим сърцата си и бъдем по-смирени и по-добри!

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

От името на ръководството на „Дънди Прешъс Металс“ в България и лично от мое име, имам удоволствието да Ви поздравя по случай един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово!

Нека пламъкът на запалените великденски свещички носи мир, топлина и благополучие на Вас и Вашите семейства и ярко да огрява пътя Ви, изпълвайки го с радост и любов. На празника нека отворим сърцата си и бъдем по-смирени и по-добри!

Посрещнете Възкресение Христово с надежда и вяра в бъдещето. Бъдете здрави и много успешни в личен и професионален план!

Светъл Великден!

Проф. д-р инж. Илия Гърков,

Старши вицепрезидент

„Оперативни дейности в Европа“

COMMENTS

WORDPRESS: 0