Неджми Али: ДПС има експертизата и опита да гарантира едно стабилно управление на държавата!

Неджми Али: ДПС има експертизата и опита да гарантира едно стабилно управление на държавата!

24rodopi.bg/Политика „ДПС има експертизата и опита да гарантира едно стабилно управление на държавата, което да даде сигурност и спокойствие на всеки

24rodopi.bg/Политика

„ДПС има експертизата и опита да гарантира едно стабилно управление на държавата, което да даде сигурност и спокойствие на всеки един гражданин в България“, отбеляза на старта на предизборната кампания на Движението в Джебел кметът на общината Неджми Али.

„Управлението в политиката не е като да управляваш фирма – управлението на държавата изисква да имаш стабилност, познания и експертиза, но и да съумееш да намериш най-важните гледни точки за нуждите на гражданите. Затова без ясна програма за развитие на държавата няма как да очакваш тя да върви напред.

ДПС знае как да го направи“, каза още Неджми Али.

Гости на Джебел бяха зам.-председателят на ДПС Хасан Азис, областният партиен председател Ресми Мурад, кандидатите за народни представители.

„22 политически партии и 6 коалиции ще участват на извънредните парламентарни избори. Ако погледнем в рамките на от 1990 г. досега има няколко партии, които продължават своя живот и са дали своя принос за развитието на страната ни. В рамките на тези 30 години има един силен период в развитието на страната – този, в който ДПС реално участва във властта – това е периодът от 2000 докъм 2010 г.

Тогава страната ни изживява най-силните си икономически, социални, и инфраструктурни успехи, а през 2004 г. и 2007 г. България се присъедини към НАТО и ЕС. Това са най-важните цели, поставени през последните най-малко 100 години.

А сега правителствата от последното десетилетие дори не знае коя е най-голямата геополитическа цел, към която да се стреми.

Днешните кризи имат много имена, но едно решение: със своя опит, експертиза и мотивация ДПС е отговорът на всички тези кризи“, отбеляза зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис.

„Партия ДПС е изключително доволна от представянето на народните представители от Кърджали в 45, 46 и 47-ото Народни събрания. Затова листата с кандидатите ни не е променяна, тя получи пълната подкрепа на Областният съвет на ДПС“, каза председателят на областната структура Ресми Мурад.

Обстановката сега е спокойна, имаме подкрепата на нашите приятели, няма такива ожесточени атаки към ДПС като на предишни избори, добави той.

„Исторически важни избори стоят и пред нас, и пред България. В една нормална демокрация за година и половина страната щеше да е продължила по пътя си, а в момента тя е напълно спряла. Още от април миналата година говорим, че България е в политическа, здравна, и икономическа криза. ДПС е единственият стойностен отговор на ключови въпроси за управлението на страната“, каза третият в листата на ДПС кандидат за народен представител Байрам Байрам.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0