„Неделя на токчета“: Успешните дами събират средства за пострадали жени и деца от домашно насилие!

24rodopi.bg/Общество Инициативата „Неделя на токчета“ отново обедини дамското общество в Кърджали в името на добрите настроение и кауза. Тя се прове

24rodopi.bg/Общество

Инициативата „Неделя на токчета“ отново обедини дамското общество в Кърджали в името на добрите настроение и кауза.

Тя се провежда за четвърта поредна година по случай Деня на жената.

Благодарение на всички удивителни гости на събитието се събра четирицифрена сума, която чрез фонд „Солидарност“ на БЧК-Кърджали достига до местни жени и деца, жертви на домашно насилие.

Събитието подкрепи със своето присъствие и консултации д-р Андриана Иванова, чиято професионална страст е женското лице и изкуството да се харесваме повече. Тя завършва Дентална медицина в Пловдив и специализира Естетика в Англия, където и до днес всеки месец отива на обучения, но е избрала да живее и работи в Кърджали. Освен полезна лекция, д-р Иванова подари и процедура за лице на стойност 300 лева на една от присъстващите дами.

Организатори на „Неделя на токчета“ са Есен Устренска – адвокат и заместник председател на БЧК-Кърджали, и Кристина Попанастасова – търговски представител на бизнес клиенти на „Yettel България“ за региона.

В днешната непредсказуема реалност, тяхната мечта и следващо начинание е да осигурят студентски стипендии, насърчавайки повече млади жени да реализират своя потенциал и да бъдат финансово независими.

COMMENTS

WORDPRESS: 0