Наши кметове гостуват на лидерите на Одрин (обновена)

Наши кметове гостуват на лидерите на Одрин (обновена)

24rodopi.bg/Общество Наши кметове гостуваха на валията и на кмета на Одрин Кюршат Кърбъйък и Реджеп Гюркан, посетиха и Тракийския университет. В дел

24rodopi.bg/Общество

Наши кметове гостуваха на валията и на кмета на Одрин Кюршат Кърбъйък и Реджеп Гюркан, посетиха и Тракийския университет.

В делегацията са кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис, на Момчилград Илкнур Кязим, на Крумовград Себихан Мехмед, на Джебел Неджми Али, на Ардино Изет Шабан, председателят на Общински съвет в Кирково Сали Рамадан и др.

В изказване след срещата валията Кърбъйък изрази задоволство от посещението на българската делегация и открои целта за допълнително задълбочаване на сътрудничеството в рамките на добросъседските отношения с България, отбелязват одринските медии.

„Имахме възможност да обменим мнения по въпроса за засилване на сътрудничеството в сферата на културата, спорта и икономиката чрез регионални проекти“, допълва Кърбъйък.

Делегацията от България, в която участваха кметовете на Кърджали, Хасково и Смолян, посети и кмета на Одрин, който заяви, че издигането на сътрудничеството на още по-високо равнище ще продължи.

Снимка: фейсбук профил на кмета на Одрин

COMMENTS

WORDPRESS: 0