Напушен кара мотопед, а друг… с амфета през носа и със „Сеат“ из града

Напушен кара мотопед, а друг… с амфета през носа и със „Сеат“ из града

24rodopi.bg/Криминале Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на наркотични вещества, съобщиха о

24rodopi.bg/Криминале

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на наркотични вещества, съобщиха от полицията.

Около 12 часа в сряда до бензиностанция в Кърджали бил проверен 30-годишен, който се придвижвал със „Сеат“. Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за амфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Около 15 часа в Кърджали полицейски служители извършили проверка на 22-годишен водач на мотопед. При направена справка станало ясно, че моторното превозно средство не е регистрирано. Тестът на водача за наркотици отчел положителен резултат за канабис. Издаден е талон за медицинско изследване, но били отказани проби за анализ. Мотопедистът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

COMMENTS

WORDPRESS: 0