Нападателят Бисер може и да не стигне до съда!

24rodopi.bg/Темата+   Нападателят на кмета на Кирково може и да не стигне до съда. Назначените съдебномедицински експертизи ще отговорят да

24rodopi.bg/Темата+

 

Нападателят на кмета на Кирково може и да не стигне до съда. Назначените съдебномедицински експертизи ще отговорят дали 47-годишният Бисер Ч. е бил вменяем по време на деянието, тоест дали и ще може да носи отговорност за постъпката си.

Както 24rodopi.com първи писа, мъжът ще прекара 3 месеца в специализирано болнично заведение. Това е задължителното лечение, на което ще бъде подложен Бисер Ч., реши състав на Районния съд в Кърджали.

Припомняме, че мъжът нападна кмета на Кирково Шинаси Сюлейман на площада, в центъра на селото. Бисер Ч. нанесъл няколко удара с гаечен ключ в областта на тялото на потърпевшия. Всичко станало пред свидетели, сред които заместник кметът и секретарят на Общината.

Според първоначалните данни, хулиганските действия са извършени заради търговски обект. Образувано бе досъдебно производство.

„Изпитвам съжаление към човека, желая скоро да се възстанови. Това не е криминално или продиктувано от политически страсти деяние. Пак казвам, благодаря на Бог, че се случи на мен, защото ако бе на някой друг, нямаше да се обърне толкова внимание на случая и да се вземат мерки“, посочи след нападението кметът на родопската община Шинаси Сюлейман.

COMMENTS

WORDPRESS: 0