Най-евтиното жилище в Кърджали!? За ремонт е, но струва само 49 999 лева

24rodopi.bg/Кърджали Новините от имотния пазар в Кърджали са свързани с нарастващите цени и други дразнещи бъдещия новодомец, а и страничните наблюда

24rodopi.bg/Кърджали

Новините от имотния пазар в Кърджали са свързани с нарастващите цени и други дразнещи бъдещия новодомец, а и страничните наблюдатели, елементи. Днес ви предлагаме най-евтиното жилище, което се продава в момента в града край Арда. Само за 49 999 лева.

„Най-ниска цена! Южно изложение! За ремонт“, гласи офертата на брокера.

И още: „Представяме на вашето внимание, едностаен апартамент в квартал „Възрожденци“ със следното функционално разпределение: антре, дневна с кухненски бокс с излаз на тераса и баня с тоалетна. Към апартамента има мазе и таванско помещение. Имотът се намира в непосредствена близост до училище, детска градина и денонощен магазин. Жилището е подходящо, както за живеене така и за отдаване под наем“.

Детайли: Едностаен апартамент, квадратура – 29 кв.м., панелно строителство от 1980 година, етаж – 2.

„Привидно е най-евтиното на пазара, но не съвсем. 1 724 лева на квадратен метър никак не е малко за „Възрожденци“. Включете и ремонта и тогава си правете сметката“, коментира собственик на агенция за недвижими имоти.

COMMENTS

WORDPRESS: 0