Наглата „бежанка“, за която нашенци са „тъпи и ограничени ц.гани“

Наглата „бежанка“, за която нашенци са „тъпи и ограничени ц.гани“

24rodopi.bg/Коментари С оправени вежди, необходимо количество грим, свежарка, настанена в някой 5-звезден хотел по Черноморието ни, една украинска

24rodopi.bg/Коментари

С оправени вежди, необходимо количество грим, свежарка, настанена в някой 5-звезден хотел по Черноморието ни, една украинска бежанка се изповядва в клипче, завъртяло се из социалните мрежи.

Какво дума жената:

 

„България е абсолютно неприветлива и проруска страна. Те (българите) са абсолютно тъпи и ограничени цигани, които не могат да работят. Ние, украинците, дойдохме и започнахме да работим, за тяхната нищета, но тях ги мързи, и за това ни намразиха. Те дори не разбират, че ЕС им дава пари, за да ни приемат. Те са толкова глупави… Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много“.

Изявлението на тази нагла женица едва ли се споделя от болшинството бежанци. Но не бива да се пропуска. Защото нашият цъфнал, та вързал народ, все пак отвори сърцата си за тези хора. Децата ни подготвяха базари, за да събират пари за своите връстници. И получават това. Насреща. Колко семейства в България не могат да пратят децата си на море? Колко живеят на предела на бедността въпреки, че не са спирали да работят откакто се помнят? 

Явно тази изстрадала женица иска всички да даряват заплатите си за 5-звездната почивка на бежанците, да маршируват по улиците и да викат „Слава на Украйна“,…

Колкото и каквото можем го правим и даваме.

Впрочем, настанилите ги хотелиери казват, че украинките отказват да работят. Същото е и в други части на страната. Съвсем малко са тези, които желаят да споделят тази наша „нищета“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0