На пътя: Тийн обърна кола по таван, опитен пък очука три автомобила

24rodopi.bg/Регион Две са пътните произшествия в областта вчера, без пострадали, съобщиха от полицията. Малко преди 12 часа в Кърджали 58-годишен вод

24rodopi.bg/Регион

Две са пътните произшествия в областта вчера, без пострадали, съобщиха от полицията. Малко преди 12 часа в Кърджали 58-годишен водач на „Форд“ частично навлязъл в насрещната лента и блъснал „Ауди“, след което първата кола се завъртяла и ударила неправилно паркиран „Фолксваген“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.

Около 23,30 часа по пътя между Момчилград и Джебел 18-годишен с „Шкода“ загубил контрол над управлението, блъснал се в скат, колата се върнала на пътното платно и се преобърнала по таван. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Джебел обезопасил катастрофиралия автомобил и почистил пътното платно.

Дядо тръгна с „Форд“ без застраховка

Нерегистрирано моторно превозно средство е било установено на територията на РУ-Момчилград. При извършена проверка на „Фолксваген“, управляван от 83-годишен, и направена справка се оказало, че автомобилът е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. По случая е образувана проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

COMMENTS

WORDPRESS: 0