На 21 май: Изправят пред съда ученика от кървавата баня в бара!

24rodopi.bg/Общество Ученикът, който наръга няколко пъти с нож 22-годишен мъж в Кърджали, влиза в съда на 21 май. Той ще бъде изправен пред Темида за

24rodopi.bg/Общество

Ученикът, който наръга няколко пъти с нож 22-годишен мъж в Кърджали, влиза в съда на 21 май. Той ще бъде изправен пред Темида за опит за убийство.

Окръжната прокуратура в Кърджали внесе обвинителния акт срещу 18-годишния Д.М., а съдът насрочи дата за делото.

Тийнейджърът е обвинен за това, че като непълнолетен, но разбирайки свойството и значението на деянието и е могъл да ръководи постъпките си, е направил опит умишлено да умъртви 22-годишния Галин У.

Припомняме, че кървавият екшън се разигра в малките часове на 16 април м.г. в бар в центъра на Кърджали. Двамата са се сбили в тоалетната. Задържан за нанесените удари с нож бе 17-годишен. Каякарът Галин У. бе с опасност за живота. Един от ударите с ножа е бил на сантиметър от сърцето.

„Станало е спречкване в дискотеката с другото момче, влязъл е в тоалетната и е бил нападнат“, съобщиха за 24rodopi.com преди година близки на 22-годишният. „Направо ме почна, в един момент усетих, че кръвта се стича през дрехите ми“, пък разказал потърпевшият на свои приятели относно нощта на инцидента.

Според версията на другата страна – ученикът е бил нападнат от 22-годишния в тоалетната на заведението.

17-годишният тренирал ММА. Галин У. пък бил каякар. Месеци след инцидента той споделил, че отново иска да се върне към спорта, но възстановяването ще отнеме много дълго време.

COMMENTS

WORDPRESS: 0