Мустафа Карадайъ в Бенковски: Местната структура на ДПС е пример за обединение, приемственост и толерантност

Мустафа Карадайъ в Бенковски: Местната структура на ДПС е пример за обединение, приемственост и толерантност

24rodopi.bg/Избори Среща с председателя на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ се състоя и в най - голямото кирковско село. Жители от цяла

24rodopi.bg/Избори

Среща с председателя на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ се състоя и в най – голямото кирковско село. Жители от цялата община и симпатизанти на партията се събраха в Бенковски.

Специални гости бяха още социалният експерт д-р Хасан Адемов, областният председател Ресми Мурад и народните представители Елван Гюркаш, Байрям Байрям, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев. На официалната церемония по посрещането присъстваха и председателят на Общинската организация д-р Ерджан Фърънджъ, кандидатът за кмет Шинаси Сюлейман и кметът на Бенковски Боряна Хъзова.

Организаторите бяха подготвили специална програма, в която представиха своите кандидати за кмет на община, общински съветници и кмет на Бенковски, както и на другите населени места.

Виктория Конева, която е кандидат за общински съветник, сподели, че ще работи усилено за развитието на селото и ще се опита заедно с останалите съветници от листата да подобри живота на хората.

Кандидатът за кмет на Бенковски, издигнат от ДПС, Адриан Йорданов, пък сподели, че ще заложи на подобряването на инфраструктурата, развитието на спортните терени, както и за подобряването на качеството на живот на хората.

„Тук живеят хора от различни етноси и с различна вяра. Местната структура на ДПС е пример за обединение, приемственост и толерантност. В община Кирково проблемите не се отбягват, а се търсят решения за тях. В Бенковски примерът за сплотеността и топлите отношения е най-ярък, защото тук виждаме как дългогодишният опитен кмет на селото предава щафетата на младия и амбициозен спортист Адриан“, сподели Мустафа Карадайъ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0