Мустафа Карадайъ: Това, което имам, съм декларирал! Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за нов мандат!

Мустафа Карадайъ: Това, което имам, съм декларирал! Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за нов мандат!

24rodopi.bg/Политика „За материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници

24rodopi.bg/Политика

„За материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници“ нито е достойно, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го декларирал пред Сметната палата. Декларациите са публични. Всичко останало са откровени лъжи и манипулации“, посочва във Фейсбук бившият председател на ЦС на ДПС Мустафа Карадайъ.

Реакцията му била провокирана от коментари за него в медиите, като той се почувствал обиден от журналисти, анализатори и „изгонени от партията преди повече от 20-25г лица“.

„Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и НК, за да е ясно, че аз не съм кандидат за председател на партията за следващия мандат, да има достатъчно време за сериозен дебат за бъдещето на партията, както и достатъчно време за подготовка на евентуалните кандидати за председател на партията“, припомня бившият председател.

COMMENTS

WORDPRESS: 0