Мустафа Емин подава оставка и… ще съди медиците!

24rodopi.bg/Общество/Темата+   Съветникът на военния министър Тодор Тагарев-Мустафа Емин, подава оставка. Той обаче се готви да съди медици

24rodopi.bg/Общество/Темата+

 

Съветникът на военния министър Тодор Тагарев-Мустафа Емин, подава оставка. Той обаче се готви да съди медиците в „Пирогов“.

„Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството. Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница „Пирогов“ в съда, като съм благодарен за помощта на лекарите и сестрите и не приемам обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки“, обяви Емин в социалните мрежи.

Както вече писахме, директорът на ”Пирогов” д-р Валентин Димитров направи скандални разкрития в сутрешния блок на Бтв за случката със съветника на военния министър Мустафа Емин, който беше кандидат за депутат в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Емин е проявил вербална агресия и заплахи към медиците на лечебното заведение, според дежурните в болницата.

„Господинът и съпругата му стоят и чакат, вижда се на камерите, че започват да се изнервят и да звънят на медиците по звънеца. Няколко пъти се налага спиране на работа, за да се обясни на Мустафа Емин, че има дете по спешност. Също толкова агресивно, колкото физическо нападение, е някой да застане пред теб, да спомене здравния министър и да заплаши, че ще бъдеш уволнен. Шестима медици, с подписи и имена, дават тези показания. Поискал е имената им, за да ги „предаде на здравния министър“, разкрива шефът на „Пирогов“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0