Момчетата на Емо Кременлиев вкараха 8 гола на „Раковски“, отлично представяне и на юношите

24rodopi.bg/Спорт В истински футболен спектакъл се превърна срещата от 9-и кръг на Зона „Хасково“, между отборите на „Арда II“ и „Раковски“ (Ивайловг

24rodopi.bg/Спорт

В истински футболен спектакъл се превърна срещата от 9-и кръг на Зона „Хасково“, между отборите на „Арда II“ и „Раковски“ (Ивайловград), играна в Кърджали. Футболистите на Емил Кременлиев се поздравиха с успех, съобщават от футболния клуб.

Както вече 24rodopi.com писа, победата бе изразителна – 8:2. Четири от тези голове бяха дело на Николай Аргатов, на два пъти се разписа Атанас Хаджиев, a Олджай Мехмед и Христо Николов бяха точни по веднъж. След този успех тимът е на второ място с 21 т. В следващия кръг отборът гостува на „Любимец 2018“.

Футболистите на „Арда“ U17 записаха ценна победа като гост с 1:0 над „Локомотив“ Пд, в среща от 14-ти кръг на първенството на Зона „Пловдив“ за U17. Точен за успеха бе Петър Динев, а с тези три точки тимът е на 5-о място с 22 т.

Юношите от състава U15 се представиха отлично и вкараха цели 6 гола на „Локомотив“ Пд за крайния успех с 6:2 в среща от 14-ти кръг на първенството на Зона „Пловдив“ за U15. На два пъти точни бяха Лъчезар Панов и Ефе Мустафа, а Андрей Димитров и Кирил Кавракиров оформиха головата сметка на „Арда“.  Това бе девета поредна победа за състава, след която тимът е на 2-ро място с 31 т. и мач по-малко от лидера в класирането „Спартак“ Пд, който има 32 т.

COMMENTS

WORDPRESS: 0