Многото татковци на Киро и компания

Нико Ников/24rodopi.bg/ Всеки човек си има един баща, независимо що за птица е майката. В турските сериали са 1+1, ама това е друг жанр. Вярно, че

Нико Ников/24rodopi.bg/

Всеки човек си има един баща, независимо що за птица е майката.

В турските сериали са 1+1, ама това е друг жанр.

Вярно, че и в живота се случват подобри уравнения с голямо неизвестно, но са рядкост и се вместват в тревожността и предателството от разводите до криенето на тайни до гроб.

Но общоприетото гласи: Татко ми е само един!

Дори Пинокио си има само татко – бедният старец Джепето.

 

Само „Продължаваме промяната“ е с 5 бащици.

Безспорно, първото място е за президента Румен Радев, но той до такава степен се разочарова от „политическото си чедо“, че в отчаянието от провала нарече Киро и компания „шарлатани“.

Дори лидерите на ГЕРБ и ДПС бяха настойници за близо година на „Промяната“, по волята на Евроатлантизма.

Бойко Борисов от сутрин до вечер си правеше и продължава да прави таш.к (нещо като майтапи) с отрочето си, особено след „изпирането“.

Делян Пеевски осигури на „Продължаваме промяната – Демократична България“ конституционно мнозинство и често се налагаше да вкарва лидерите на коалицията в правия евроатлантически път, особено когато онези залитаха по мириса на пари с руски генезис.

Христо Иванов – №4, сътвори на „Промяната“ такива текстове за конституционни промени, че вчера на ръба на конституцията започна тяхната промяна.

Петият/петото татко безспорно е Галя от Посолството. Ама, как така – Галя пък баща!? Ей така, като порив от джендърския вятър на промяната.

 

Народът казва „Много баби, хилаво дете“. Мъдростта, пипната съобразно горната част на дописката, вчерашната законопроменяща настървеност и ревът „нека изборите са „2 в 1“, носи друга правдопободна сметка: Проблемът на „Промяната“ не е в многото бащици, а в самия Пинокио на българската политика.

Много лъгаха и продължават да го правят!

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0