Младеж заби „БМВ“ в дърво, водачи блъснаха жена и дете

Младеж заби „БМВ“ в дърво, водачи блъснаха жена и дете

24rodopi.bg/Регион Водач е бил настанен в болница, велосипедист и пешеходец били прегледани в Спешното приемно отделение в Кърджали след пътнотранспо

24rodopi.bg/Регион

Водач е бил настанен в болница, велосипедист и пешеходец били прегледани в Спешното приемно отделение в Кърджали след пътнотранспортни произшествия през уикенда, съобщиха от полицията.

На 5 юни около 11 часа между селата Китна и Каялоба 18-годишен загубил контрол над управлението на „БМВ“ и се блъснал в дърво. Екип на Филиала на спешна помощ в Бенковски транспортирал водача в Кърджали и след преглед бил настанен за лечение в болницата. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

На 2 юни около 17,30 часа в Кърджали 38-годишен с „Опел“ ударил внезапно навлизащ в кръстовище 9-годишен велосипедист. Малолетният бил прегледан от спешните медици и освободен за домашно лечение.

49-годишна пешеходка била блъсната на улица в Кърджали на 5 юни около 15 часа от лек автомобил „Сеат“, чийто водач при движение на заден не се убедил, че пътят е свободен. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена.

Около 14 часа в района на село Първица 52-годишен с “Мерцедес“ навлязъл частично в насрещната лента и ударил „Мерцедес“. Няма пострадали. Екип на пожарната служба в Подкова обезопасил катастрофиралите коли. Не е констатирана употреба на алкохол. На водачите, причинили произшествията, са съставени актове.

На снимката: Катастрофа на Новия мост заради неправилна маневра

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0