Млада водачка блъсна автомобил и го прати в дере

Млада водачка блъсна автомобил и го прати в дере

21-годишна с товарен „Дачия“ загубила контрол над управлението и блъснала движещ се пред нея „Мерцедес“, който излязъл извън пътното платно и паднал в

21-годишна с товарен „Дачия“ загубила контрол над управлението и блъснала движещ се пред нея „Мерцедес“, който излязъл извън пътното платно и паднал в дере. Произшествието станало в сряда около 9 часа на главния път преди разклона за село Черноочене, съобщиха от полицията. 55-годишният водач на мерцедеса бил прегледан в Спешното приемно отделение в кърджалийската болница и освободен за домашно лечение. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

Пореден забрави за „Гражданска“

Нерегистриран автомобил бил установен в Кърджали в хода на специализирана полицейска операция. Служители на РУ-Кърджали спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 54-годишен. При направена справка станало ясно, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. По случая се извършва проверка с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0