„Мис Родопи`2019“ Дениз Хайрула отмъкна мъжа на фолкпевицата Дебора

„Мис Родопи`2019“ Дениз Хайрула отмъкна мъжа на фолкпевицата Дебора

24rodopi.bg/Светски Плеймейтката Дениз Хайрула, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Родопи`2019“ (церемонията се състоя пред И

24rodopi.bg/Светски

Плеймейтката Дениз Хайрула, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Родопи`2019“ (церемонията се състоя пред Историческия музей в Кърджали), отмъкна мъжа на фолкпевицата Дебора – Стоян Стоянов. Според мълвата двамата са заедно от повече от година, въпреки че Дениз продължава да се представя за свободна жена, съобщава “Телеграф“.

В профила й в социалните мрежи не присъства нито една снимка с половинката й. Дениз не само, че не афишира връзката си със Стоян Дебелия, както е прякорът му, а дори отрича да го познава. Очевидно обаче двамата се познават, защото за сметка на миската Инстаграм страницата на Стоян е пълна с всякакви снимки с Дениз. Бизнесменът явно се гордее със завоеванието си и гордо го демонстрира в социалните мрежи. Той не пропуска да споделя с приятелите си в интернет запечатаните моменти от техни пътешествия. От фотосите става ясно, че двамата обичат да се наслаждават на хубавото време и да събират тен по най-скъпите плажове.

Според клюката Стоянов се хвалел пред познати, че вече бил направил дете на плеймейтката и скоро ще стане баща за втори път, отбелязва всекидневникът. Като признак на любов и признателност Стоянов кръстил новата си кръчма на името на своята любима.

COMMENTS

WORDPRESS: 0