Министърът на туризма на щанда на Ардино: Заслужено сте дестинация №1

24rodopi.bg/Общество За пореден път Община Ардино участва в най-важното за годината международно изложение-„Ваканция и СПА ЕКСПО 2023“. То се провеж

24rodopi.bg/Общество

За пореден път Община Ардино участва в най-важното за годината международно изложение-„Ваканция и СПА ЕКСПО 2023“.

То се провежда в Интер Експо Център – София, под егидата на Министерството на туризма. Форумът е под наслов „Динамика и доверие“.

И тази година акцентът на представянето на община Ардино е поставен отново върху културното и историческото наследство, местните туристически забележителности  „Дяволският мост“ и тракийското светилище „Орлови скали“,  разнообразните възможности, които предлагат хотели и къщи за гости и места за хранене. Посетителите на ардинския щанд получават и информация за първото издание на „Дните на Ардино“ и „Фестивал на чистите храни от Родопите“, организиран под патронажа на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан, което предстои да бъде проведено и през настоящата година от 7 до 13 август.

„Щандът на община Ардино е сред най-посещаваните. Лично министърът на туризма д-р Илин Димитров отдели време, за да разгледа представяното от региона“, заяви Танер Чобанов, уредник на изложбеното пространство на община Ардино в изложението. Той уточни, че д-р Илин Димитров е споделил, че Ардино напълно заслужено е спечелила приза за Туристическа дестинация за 2022 година в България.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

COMMENTS

WORDPRESS: 0