Министър Демерджиев потвърди новината на 24rodopi.bg: Автобусът е бракуван в Кърджали, задържано е лицето, което го е предало на трафикантите

Министър Демерджиев потвърди новината на 24rodopi.bg: Автобусът е бракуван в Кърджали, задържано е лицето, което го е предало на трафикантите

24rodopi.bg/Темата+ Автобусът-убиец е бракуван в Кърджали и продаден на фирма в област Хасково. Това потвърди новината на 24rodopi.bg министърът на в

24rodopi.bg/Темата+

Автобусът-убиец е бракуван в Кърджали и продаден на фирма в област Хасково. Това потвърди новината на 24rodopi.bg министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Както вече писахме, автобусът на „Virginia-N“ е дерегистриран в КАТ-Кърджали, и продаден на харманлийска фирма за скрап. Задържано е лице, което е предоставило автобуса на трафикантите.

Припомняме, че двама полицаи загинаха тази сутрин в Бургас след гонка с автобус, превозващ 47 сирийци, продължила 25 километра.

Сирийски гражданин, който пребивава у нас със статут на хуманитарна закрила е задържан за участие в превоза на нелегалните мигранти от автобуса, който уби двама полицаи в Бургас. Друг сирийски гражданин се издирва, съобщи на брифинг директорът на ОД МВР Бургас ст. комисар Калоян Калоянов. По-късно стана ясно, че е задържан в района на Първомай.

Според служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев отговорност за случилото се носят и служители на „Гранична полиция“. Затова той поиска оставката на заместник-директора на „Гранична полиция“ Деян Моллов.

Очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0