Минчев, Чепишев, Кирчев, Акиф… Регистрираха кърджалийската листа на „Продължаваме промяната“

Минчев, Чепишев, Кирчев, Акиф… Регистрираха кърджалийската листа на „Продължаваме промяната“

24rodopi.bg/Политика   Кандидатите за депутати от „Продължаваме промяната“ Георги Чепишев и Венцислав Кирчев регистрирата листата в Районна

24rodopi.bg/Политика

 

Кандидатите за депутати от „Продължаваме промяната“ Георги Чепишев и Венцислав Кирчев регистрирата листата в Районната избирателна комисия. 

Както вече 24rodopi.com писа, неин водач е бившият председател на парламента Никола Минчев.

Другите в листата:

2. инж. Георги Милчев Чепишев

Магистър инженер-технолог от УХТ гр.Пловдив. Експерт с над 12 годишен опит в енергетиката. Специализира в разработката и реализацията на проекти в областта на  възобновяемите енергийни източници на територията на цяла България, пряко ангажиран с намаляването на въглеродния отпечатък на българската икономика. Специалист в сферата на дигиталния маркетинг, публичните комуникации и връзки с обществеността.

Народен представител в 46-то НС. Член на комисиите по “Енергетика” и “Околна среда”    

3. Венцислав Кирчев

Венцислав  Кирчев е роден през 1976 г. в .гр. Хасково. Семеен с две деца. магистър по психология на управлението от  Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Започва кариерата си като полицай в „Охранителна полиция“ в РУ – Хасково през 1998 г. Има бързо развитие като минава през различни нива – разузнавач, инспектор в група „Криминална полиция“, и ръководител на ОДМВР.  От началото на 2022 г. е директор на Главна дирекция „Национална полиция“ до края на кабинета „Петков“.

По време на службата му в МВР е награждаван многократно с различни отличия, включително Почетен знак на МВР – най-високото държавно отличие в системата на МВР.    

4.Емрах Акиф Акиф

Магистър специалност “Счетоводство и одит” и бакалавър по специалност “Стопанско управление”. Администратор в адвокатска кантора в Лондон. Инспектор “Държавен здравен контрол”, осъществяващ дейности свързани с ефективен контрол на държавната здравна политика в област Кърджали.    

5.Марияна Димитрова

Магистър“ от  ПУ „П. Хилендарски“ – гр. Пловдив. Специалност: физика и математика. 23 години работи в сферата на средното образование  в област Варна и област Кърджали. Била е учител; зам.директор, директор.

Експерт по организация на средното образование в област Кърджали; Началник отдел ОСО; Началник на РУ Кърджали. Заместник директор във Филиал Кърджали на МГУ „Св. Иван Рилски“ – София. Лектор в сдружение „Европа в диалог“.

6.Ивайло Добрев Щерев

Магистър по информационни технологии. Преподавател по информационни технологии и математика. Графичен дизайнер и специалист в сферата на рекламата. Специалист в поддръжката на компютърни системи и технологии.

7.Димо Сандев

Магистър по специалност  „Изкуствен интелект“ от Софийския университет. Печели стипендия и покана на американския технически университет в Bridgeport.

Постига високи резултати и е един от малцината поканен да бъде Асистент-преподавател в Bridgeport University. По време на академичното му развитие в САЩ е забелязан от световни компании в сектора на информационните технологии и започва работа като основен ръководител на различни софтуерни проекти. След работата си за водещи софтуерни компании приема предизвикателството за създаване на нови програмни продукти за банковия и капиталовия сектор, като работи за банки от най-висок клас, като пример за такава е една от най-старите инвестиционни банки в света –  Голдман Сакс.

Развива успешен частен бизнес и активно участва в различни обществени и граждански инициативи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0