Милен се бори за живота си, нека помогнем!

Милен се бори за живота си, нека помогнем!

24rodopi.bg/Общество Кърджалиец има спешна нужда от животоспасяваща операция! Милен Птков е в терминален стадий на бъбречна недостатъчност, с която

24rodopi.bg/Общество

Кърджалиец има спешна нужда от животоспасяваща операция!

Милен Птков е в терминален стадий на бъбречна недостатъчност, с която се бори от доста време. Поради високия креатинин и нарушената бъбречна функция, през м. октомври миналата година,трябваше да започне хемодиализа. Тя се извършва 3 пъти седмично, но за жалост организмът му не се повлиява добре от нея, чувства се отпаднал, хипертоничните кризи са почти постоянни, което е предпоставка за увреждане на жизненоважни органи. Налага се СПЕШНА трансплантация на бъбрек и тя е неизбежна.

„Отправям  към вас, добри хора, молба да подпомогнете финансово предстоящата операция, защото семейството ми не може да се справи само без подкрепа. Получихме одобрение и оферта за трансплантация от клиника в Истанбул, Турция – Acibadem, която е на стойност 27 000 евро. Ако имате възможност и желание, моля за вашата помощ като дарите средства“, призовава съпругата на Милен-Николина Петкова.

Банковата сметка:

IBAN: BG41STSA93000029855370

Банка ДСК

Титуляр :

Милен Иванов Петков

Revolut

IBAN:

LT 92 3250 0029 8708 4798

REVOLT 21 (BIC)

Milen Petkov

COMMENTS

WORDPRESS: 0