„Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни“ – 1000 лева от „Кяшиф“ за кампанията

„Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни“ – 1000 лева от „Кяшиф“ за кампанията

24rodopi.bg/Общество Ученици от СУ "Петко Рачов Славейков" посетиха фирма „Кяшиф“ в Джебел във връзка със своята фондонабирателна мартенска кампания

24rodopi.bg/Общество

Ученици от СУ „Петко Рачов Славейков“ посетиха фирма „Кяшиф“ в Джебел във връзка със своята фондонабирателна мартенска кампания „Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни“.

След предварителна уговорка по телефона, „славейковци“ бяха посрещнати като желани гости с много внимание и подаръци от фирмата. Освен това получиха като дарение за кампанията си сумата от 1000 лева и още закупени мартеници, собственоръчно направени от малки и големи.

Собственикът на фирмата инж. Кяшиф Кящиф ги посрещна лично и им отдели много време за разговор за нещата от живота, за стойността на успеха, за нуждата от добро образование в изпълнение на целите и по пътя към мечтите. Към топлото посрещане допринесе и екипът от бивши възпитаници на училище „Славейков“, които работят във фирмата и разказват, че продължават да се чувстват свързани с училището.

Кампанията „Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни“ продължава през целия месец февруари, като утре след 16 часа във фоайето на Театрално-музикалния център ще се проведе благотворителна разпродажба на мартеници и домашно приготвени вкусотии преди, по време и след церемонията „Даскеер“, която стартира в 18:30 ч в сряда.

COMMENTS

WORDPRESS: 0