Мършоядите на България, с мозъци от „съветско време“

Мършоядите на България, с мозъци от „съветско време“

24rodopi.bg/Коментари Още не се знае точният брой на загиналите в автобуса-ковчег, защото вътре има една огромна купчина човешки въглени, а мършо

24rodopi.bg/Коментари

Още не се знае точният брой на загиналите в автобуса-ковчег, защото вътре има една огромна купчина човешки въглени, а мършоядите на България доволно завиха пред „мисирките“.

Пътят бил построен от министри на другата партия и той бил по съветски модел. Това тръбят депутатка, която е известна на България повече с прякора си – Миризливото, и още един, който трябва да е Нищото.

Участъкът от магистрала „Струма“, на който стана тежката катастрофа на автобус от Република Северна Македония, е бил проектиран и строен в периода 2002-2004 г. Изискванията на тогавашното законодателство са били от 1987 г. и участъкът е строен „по съветски тип“. Преди две години те били осъвременени „по немски образец“.

Излиза, че трагедията край Своге пък била по „немски модел“, но заради нашенското крадене от обществените пари. Помните какво се случи тогава. За „назидание“ едни министри просто бяха трансферирани в други министерства. Отнесе го шофьорът на автобуса. Сякаш той е рязал лентата на новоремонтиран участък, а след два месеца платното пропаднало…

„Днес, на сутринта след трагедията с 45 овъглени трупа на деца и младежи, почнаха преговорите на БСП с Кирчовците (на Радев) за новата Четворна коалиция…

Както казах, няма нищо случайно в подобни трагедии“, с тези думи под прожекторите търси място един „отдавна умрял политик“, който беше създаден за временна консумация от един фалирал банкер и „синчето“ му. Отдавна умрял политик, който днес е телепортиран като ибрикчия на повикване.

Имаше и такива, на които рано-рано им „просветнало“, че трагедията е знак. Нали е започнала промяна, пък не трябвало да се правело такава.

Пропагандата на клакьорите. За които всеки път, пипнат от „техните“, е магистрала към бъдещето, а рухналите върху него камъни „все съветски, от едно време“. И все някаква партизанска война срещу тях самите.

От детето до пенсионера ще рекат, че се краде най-много от пътища. Видимо е. И на това трябваше да се сложи край. И тази промяна започва, наченала е. Останаха мършоядите, чиято пропагандна мисъл е спряла развитието си още по съветско време.

Добре, че не сме в Китай, защото само заради кражбите от строителството на пътя за Маказа досега щяха да бъдат изпълнени поне 5 смъртни присъди./24rodopi

Бележка: Тонът на дописката е „в крачка“ със зададения тон от бивши и настоящи политици тази сутрин

Снимка: Българска телеграфна агенция

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Kradey bilgariyyoo kradayeey