Мантинела спря „БМВ“, а 0,82 промила чукнаха „Пежо“ в „Мерцедес“

Мантинела спря „БМВ“, а 0,82 промила чукнаха „Пежо“ в „Мерцедес“

24rodopi.bg/Регион Две са пътните произшествия в понеделник в областта, съобщиха от полицията. Няма пострадали. Около 10 часа на паркинг в Кърджали

24rodopi.bg/Регион

Две са пътните произшествия в понеделник в областта, съобщиха от полицията. Няма пострадали.

Около 10 часа на паркинг в Кърджали 58-годишен водач на „Пежо“ при движение на заден ход блъснал паркиран „Мерцедес“. Направеният тест за алкохол отчел 0,82 промила. Произшествието е било обработено по административен ред, съставен е акт по Закона за движение по пътищата.

Около 17 часа в района на село Кирково 49-годишен водач на „БМВ“ загубил контрол над управлението и се блъснал в еластична ограда, след което напуснал мястото на произшествието. Съставен е акт.

Двама с нерегистрирани автомобили

Две нерегистрирани моторни превозни средства били засечени в хода на специализирана операция на територията на областта, съобщиха от полицията. 42-годишен се придвижвал с „Фолксваген“ и бил проверен в село Чорбаджийско. При направена справка полицейски служители установили, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Същото нарушение извършил и 49-годишен водач, който управлявал „Мерцедес“ и бил проверен в Кърджали. По двата случая са започнати проверки по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

На снимката: Два автомобила се блъснаха вчера на кръстовището на булевард „България“ и улица „Металург“ в Кърджали

COMMENTS

WORDPRESS: 0