Мама има пост, щерката има шамари! Поколение в ада – пред шеф на колене, пред слабите…

24rodopi.bg/Коментари/Общество Преди старта на учебната година. Клип с момичета, които пълнят дробове с райски газ и после се търкалят край трафопост

24rodopi.bg/Коментари/Общество

Преди старта на учебната година. Клип с момичета, които пълнят дробове с райски газ и после се търкалят край трафопост, обикаля социалните мрежи.

Първи звънец. И се започва.

13-годишна пикла раздава шамари „пред камерата“ на момче със специални образователни потребности. Кара го да си свали ръцете, за да му нанася по-„чисти“ удари. Друга пикла се хили отстрани.

Това била „побойничката от Перник“. Така се славила. Щерка на директор на училище в миньорския град, който последно бе във фокуса на простотията с побоищата на някакво прокурорско синче.

Когато книгите липсват, иде ред на примитивите. Да блеснат, да покажат себе си, а колкото по-голяма орангутанщина, толкова по-добре.

Дотам я докарахме с проектите по „Еразъм“, „Оргазъм“ и каквото се сетите. Няма книги, има проекти. Няма букви, има телефони. Няма сърца, има юмруци.

Безнаказаната пикла с майка директор. С майка шеф! Генетично устроена да тормози слабите, за да задоволи садистичния си инстинкт. Раздава шамари, а момчето с увреждания рони сълзи и примирено ги посреща.

Капка човещина, капка разум няма. Водопад от най-долните човешки потребности. Мама е шеф, аз пък ги бия тия слабаци!

Посланието на едно наистина погубено поколение. Надишано с райски газ, отварящо дебрите на ада, който тепърва ни чака.

Научено, че слабите трябва да се мачкат, а пред шефовете да се коленичи.

Това е резултатът. Тате прокурорът и синчето кикбоксьорът, мама директорката и пиклата с шамарите.

Смелостта им стига да лижат и след това да унищожават в садистичната си комплексарщина за собствената нищожност.

COMMENTS

WORDPRESS: 0