Лукс и качество х 3000! Двойно „Аванти“ в „туптящото сърце“ на Кърджали – квартал „Възрожденци“ (видео)

24rodopi.bg 3000 артикула, най-богат избор на алкохол, цигари, пури, цена без никаква конкуренция. „Аванти“ вече е в туптящото сърце на Кърджали-квар

24rodopi.bg

3000 артикула, най-богат избор на алкохол, цигари, пури, цена без никаква конкуренция. „Аванти“ вече е в туптящото сърце на Кърджали-квартал „Възрожденци“.

Новият обект от веригата, чийто слоган е „Добро качество на най-ниски цени“, вече отвори врати. Топ локация, двойно по-голяма площ, още повече артикули за ценителите на лукса и качеството. „Аванти“ посреща кърджалийци в най-големия квартал на бул. „Христо Ботев“ 67,  на метри от кръстовището на Новия мост. Новият обект предлага и целия набор аромати за хита на купона – електронни наргилета.

Работното време е буквално „При нас си добре дошъл по всяко време“. 365 дни в годината вратите са отворени от 7 сутринта до полунощ. Обектът, от който най-многолюдният квартал на Кърджали имаше нужда от години.

Двата магазина „Аванти“ край Арда са единствените търговски обекти, които предлагат и доставки до дома. Телефонът за поръчки в рамките на работното време е 0879 910 018. „Имате нужда от нещо, просто вдигате телефона и нашият персонал ще ви информира за всичко, което търсите с цени и дори препоръки, услуга, която до този момент нито един търговец не е извършвал до момента“, споделят от екипа на „Аванти“.

Всички марки цигари, 30 вида бира… Цените на марковия алкохол пък са без конкуренция. Питиета за всички, за всеки вкус, за ценители, за повод, за подарък, за скъп човек…

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0