Лятната оферта от „Дънди“ към студенти: Работиш, трупаш знания, опит, получаваш заплата!

Лятната оферта от „Дънди“ към студенти: Работиш, трупаш знания, опит, получаваш заплата!

„Разходка“ в интересния свят на минерално-суровинната индустрия, а също така и „как се трупат знания и опит, докато върви и заплата“. Това може да ра

„Разходка“ в интересния свят на минерално-суровинната индустрия, а също така и „как се трупат знания и опит, докато върви и заплата“.

Това може да разберат студенти в Деня на отворените врати в Минно-геоложкия университет (МГУ). Събитието ще се състои на 15 април, между 10 и 16 ч.

На място младите хора могат да се запознаят с възможностите за платен летен студентски стаж в „Дънди Прешъс Металс“ в Челопеч и Крумовград. Стажантската програма на двете минни дружества се организира всяко лято.

Компанията предлага възможности за кариерно развитие на много студенти, които трупат опит и ценни знания за иновативните технологии и екологични практики, с които се полагат грижи за природата.

Бъдещите стажанти могат да научат подробности за платения летен стаж и да зададат своите въпроси в рамките на Деня на отворените врати в МГУ. Могат да кандидатстват студенти, завършили 2-ри курс. Изискването е да посочат предпочитанията си за позиция и срок, за който биха искали да работят.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0