Леле! Баща и син се карат заради клип в „Тик Ток“ – „Супер селско е това!“

24rodopi.bg/Общество Две поколения, съвременни технологии, клипчета, възможности и семеен скандал заради клипче… Родопчанин отнесе глоба от 200 лева

24rodopi.bg/Общество

Две поколения, съвременни технологии, клипчета, възможности и семеен скандал заради клипче…

Родопчанин отнесе глоба от 200 лева заради постоянни обаждания до 112, в които обяснява, че полицаи са влезли в дома му, били са неадекватни, пияни, били „крадци в униформи“, а на единия очите били „кървясали като на вампир“.

До тях се стига след като екип на полицията посещава адрес, от който има подаден сигнал за скандал. Жена е посочила, че съпругът й е пиян и се кара с 14-годишния си син.

Какво се оказва. Около два часа след полунощ, бащата, който е таксиметров шофьор, кара тийнейджърът да му пусне рекламно клипче на такси в „Тик Ток“. Момчето отказва, защото това било „супер селско“. Бащата, незапознат с технологиите, сваля чехъла си и го хвърля по момчето. Опитва се да вземе телефона си от неговите ръце, но при дърпането синът без да иска го праска по окото.

Това установяват на място полицаите, за които таксиметровият бил убеден, че са пияни и влизат без разрешение. Подава серия сигнали до 112, а униформените са тествани в Районното за алкохол, като дрегерът отчита нулев резултат.

Мъжът обаче отнесе 200 лева глоба.

COMMENTS

WORDPRESS: 0