Легендата Емо Кременлиев: Ерай Салиф ми е най-близкият човек в „Арда“, само той може да ми каже „Ей, тъп шоп“

Легендата Емо Кременлиев: Ерай Салиф ми е най-близкият човек в „Арда“, само той може да ми каже „Ей, тъп шоп“

„Извинявам се, ако някой се е засегнал. Но това са думи, отправени към един мой много добър приятел-Ерай Салиф. Това е просто закачка помежду ни. Заед

„Извинявам се, ако някой се е засегнал. Но това са думи, отправени към един мой много добър приятел-Ерай Салиф. Това е просто закачка помежду ни. Заедно сме от ден първи на стартирането на проекта „Арда“. Семейни приятели сме. Той неведнъж се е обръщал към мен с „тъп българин, тъп шоп“, аз също му отговарям „подобаващо“. Но това е закачка, в която няма зла умисъл. Просто между приятели. Никога не бих се обърнал към непознат човек по този начин“, коментира за 24rodopi.com легендата Емо Кременлиев по повод изкуствено създадения скандал с репликата „този тъп турчин ли избра хотела“, която попадна във видеото с пристигането на „Арда“ в столицата преди гостуването на „Локомотив“.
Част от феновете „настръхнаха“ след изказването и поискаха „възмездие“ от страна на ръководството спрямо Кременлиев.
Припомняме, че медалистът от Световното в САЩ е част от „Арда“ още от старта на най-успешния проект за клуба. Той е и един от основните „виновници“ тимът да извърви победоносно пътят от Трета лига до участие в евротурнирите.
„Чувствам Кърджали като мой втори роден град. Имам вече толкова много приятели, и турци, и българи. Ерай пък е един от най-близките ми хора. А, с приятел винаги може да се пошегуваш, по приятелски“, допълни още Емо Кременлиев.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0