Лафовете 24: Самодоволно смятащият „ковид смъртта“ прогнозира да станем „долината на плача“ в следващите 10 дни

Лафовете 24: Самодоволно смятащият „ковид смъртта“ прогнозира да станем „долината на плача“ в следващите 10 дни

24rodopi.bg/Коментари "Очаква ни "долината на плача" - период от време на високи стойности на новите случаи и на смъртността от COVID-19. Това ни ч

24rodopi.bg/Коментари

„Очаква ни „долината на плача“ – период от време на високи стойности на новите случаи и на смъртността от COVID-19. Това ни чака следващите 10 дни“.

Кой може така заядливо да прогнозира? Естествено, мрачният математик от закрития Национален оперативен щаб (НОЩ) проф. Николай Витанов, сега „свободен електрон“ и „любимец на хейтърите“. От публикации в медиите става ясно, че „врачуващият ковид смъртта“ пак бил пуснат да „хапе“ от телевизора и пак се държал като творец в час по трудово обучение.

Ако Витанов седне на кафе с д-р Цветеслава Гълъбова, по всяка вероятност тя ще си позволи забележка: Извинявайте, но с този начин на говорене, вие не помагате, а по-скоро вредите. Създавате антиваксъри и увеличавате процента на недоволните от противоепидемичните мерки.

Ако Витанов наистина е експерт, да говори експертно, да звучи убедително. А не, още на второто му изречение зрителят да превключи на друг канал, или да задейства рефлекса на запалянкото – никаква чуваемост и псувни по адрес на говорещия.

Не е добре тази работа – от телевизионния ефир за добро утро да прогнозираш смърт, да се кефиш на прогнозите си, после пък да мрънкаш, че понеже формулата ти е била успешна, хейтъри завиждали, че даже отвинтили болтовете на гумата на колата му.

Сърди се на хейтъри, а самият той се държи като хейтър./24rodopi

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0