Лафовете 24: Румен Радев вече не бил диктатор, убеден е Борисов!?

Лафовете 24: Румен Радев вече не бил диктатор, убеден е Борисов!?

24rodopi.com/Коментари  След дълго отсъствие, Бойко Борисов пак се върна на телевизионния екран. Много говори, но почти нищо не каза. Има само два и

24rodopi.com/Коментари

 След дълго отсъствие, Бойко Борисов пак се върна на телевизионния екран. Много говори, но почти нищо не каза. Има само два и половина нови „изборно-креватни“ проблясъка.

Президентът Румен Радев вече не е бил диктатор.

Това излиза от предизборните думи на Борисов. „Aкo пoглeднeм кoй e нaй-пoдгoтвeн в тaкивa кризи – тoвa cъм aз. Нo зa мoe гoлямo cъжaлeниe и Румeн Рaдeв, и aз – eднaтa чacт oт бългaритe нe иcкaт дa изчeгъртaт нac, a другa – нeгo. Мoжeшe двaмa cилни и oпитни в кризaтa дa ce cпрaвят пo-дoбрe”, кaзва бившият премиер.

До тази сутрин Радев беше диктатор, сега вече е 50% месия. Другата половина на месията е самият Бойко Борисов.

Не само не се връзва този модел, но и дразни. Обижда избирателя.

На това едно време му викаха Отечествен фронт, от който никаква файда няма. Фасада. Нещо, което нищо не може да направи.

Вторият анонс на Борисов пък е обида към всички стойностни хора в ГЕРБ. Той имал кандидат за министър-председател, който бил далеч от ГЕРБ

„На този кандидат за премиер ние ще му дадем да отиде да вземе мандата и да избере министри, и да ги договори с другите политически партии.

Имам името в главата си – говорил съм с него и имам съгласието му, но има значение дали ще е той, или подобен на Лозан Панов човек“, реди Борисов и зрителят иде да разбере, че кандидатът на Борисов ще бъде без партийна книжка, ама яко слушащ Борисов. Задава се проба с нов сламен човек.

Ами ако този наказателен вот на българите,  заради който на ГЕРБ пак предстои парламентарстване в изолация, не е срещу партията, а срещу самия Борисов!?

Най-малкото, което следва да направи Борисов, е да се извини на своите.

И в никакъв случай да не се заблуждава, че 20 и кусур проценти са само заради него.

Борисов не трябва да слуша клакьорите си, а да се огледа и да види, че в ГЕРБ има и експерти, и биткаджии, и харизматични, и…

 Иначе има още нещо за цитиране. Борисов обеща да каже коя е Мата Хари – креватната приятелка, която щракала на воля в спалнята му. И е била толкова често там и разполагала с достатъчно време да композира картини а ла „Аз спя с мафиот!“. Име ще има, когато Борисов намери „един стар телефон“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0