Лафовете 24: Преди имало хляб за всички, сега – зрелища и… най-слабото правителство от края на комунизма!

Лафовете 24: Преди имало хляб за всички, сега – зрелища и… най-слабото правителство от края на комунизма!

24rodopi.bg/Коментари "При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше за всички. Сега няма хляб за хората, освен за неколцина политич

24rodopi.bg/Коментари

„При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше за всички. Сега няма хляб за хората, освен за неколцина политически лидери и техните приятели. За всички останали има пошли зрелища“, заяви в декларация лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова при откриването на новата парламентарна сесия след Великденската ваканция на депутатите.

„Това правителство и този кабинет към днешна дата могат да получат следната оценка – най-слабият кабинет от края на комунизма. По-скоро това правителство прилича на клуб по интереси, а не на правителство“, отбеляза от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

„България няма място в конфликта в Украйна, освен като посредник. Ние вече сме намесени във войната и то заради изпълнението на преки указания от американското посолство“, каза лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, който цитира премиера Кирил Петков, че 84% от българите не са съгласни с изпращането на оръжия.

„Нямаме ресурс да изпратим кой знае какви неща в Украйна. Обвиняват ни, че ще се вкараме във война. Цяла Европа изпраща кой каквото може. Не виждам държава, която е вкарана във война или е пострадала“, казва Станислав Балабанов, депутат от „Има такъв народ“. И още от човека на Слави Трифонов: „Президентът Зеленски не поиска оръжие, няма да изпратим такова“.

Толкова много се изговори, толкова напрежение имаше в коалицията, толкова много желание имаме да въоръжаваме Украйна, а то Зеленски не ни искал ни оръдията, ни танковете, ни ракетите.

Накрая ще се окаже, че без да сме пращали български оръжия, същите са убивали в Украйна.

Нашенска работа!

На снимката: Задача от Мустафа Карадайъ: Георги Атанасов е последният социалистически министър-председател на България, Кирил Петков – настоящият. Чий кабинет е по-слаб?

COMMENTS

WORDPRESS: 0