Лафовете 24: Може ли Бойко Борисов да вкара гол от центъра!?

Представете си, ако в екипа на Бойко Борисов беше някой като Кеворк Кеворкян Нико Ников/24rodopi.bg/Коментари/Политика Григор ще се опита да направи

Представете си, ако в екипа на Бойко Борисов беше някой като Кеворк Кеворкян

Нико Ников/24rodopi.bg/Коментари/Политика

Григор ще се опита да направи подвиг срещу №1 в света.

„Лудогорец“ ще опита да направи чудото на „Олимпико“.

Едно под друго водещи заглавия, мераклийски новини от бъдещето. Определено редакторът е калпав, но пък коректно следва да отбележим, че  хората сервитьори и зидари не могат да си намерят, ние се подиграваме с медия. Не е хубаво.

Но пък готино може да се продължи:

Бойко Борисов ще опита да вкара гол от центъра в българския политически футбол, т. е. да направи чудото – хем да не може да пробута в 48-мото Народно събрание правителство с мандат на ГЕРБ, хеч от Брюксел до Вашингтон да кажа „Наш човек, старае се!“, хем българите да останат с впечатлението, че бившият премиер прави всичко възможно да управлява, за да смъкне цените – от хляба до горивата, че и на тока.

Както би казал главният прокурор Иван Гешев, лидерът на ГЕРБ трябва да се опита да се прави на луд, ама на макс.

*

Двамата на снимката по-долу бяха посредници в търговията за евентуален кабинет.

Останаха си с щастливите усмивки.

Какво може да роди комбинацията между една бивша ирландска пастирка и един завинаги прокълнат от Православието инородец като Паси?

Само ББ изглежда знае отговора на този въпрос.

Това пък са красиво подредени думи от Кеворк Кеворкян.

А сега си представете, колко по-различен би изглеждал в очите на българите Борисов, ако в екипа му имаше един като Кеворкян (не само заради виртуозния танц с думите и несекващото желание на хората да го четат и пак да го четат)!

Кеворкян на Борисов – било в парламентарната група, било в кофти отбора на ГЕРБ от политолози, анализатори, клакьори и прочие „ози“-та и „ори“-та.

COMMENTS

WORDPRESS: 0