Лафовете 24: Мани и мазохизъм! Нещо като „Игри на волята“, нещо като „Биг Брадър“, нещо като българско нищо

Лафовете 24: Мани и мазохизъм! Нещо като „Игри на волята“, нещо като „Биг Брадър“, нещо като българско нищо

24rodopi.bg/Коментари  Скуката при политиците продължава и в последната седмица на предизборната кампания. Мъка. Безидейна работа, почти като бълга

24rodopi.bg/Коментари

 Скуката при политиците продължава и в последната седмица на предизборната кампания. Мъка. Безидейна работа, почти като българското футболно първенство. Емоция и напъни се наблюдават само в дисциплината „Плюене по опонента“, но и там ефектът е обратен – храчките се връщат върху „авторите“.

Затова днес предлагаме лафовете на една част от българите, които се самонаказват, гледайки българската версия на колумбийския екстремен риалити формат Desafío, демек „Игри на волята“.

„Правя си „харакири“ като продължавам да гледам игри, които са тотално измислени за определен отбор, а преди това бяха за един определен играч. Да прекръстят предаването на „Игри на Мани“, те са изображение на истинския ни живот – бездарните и нахалните ги бутат напред, а можещите и силните ти тикат в ъгъла… Като се знае какъв е Неделчо , как мислите, имаха ли шанс приключенците!? Онзи ден на елиминацията цели десет метра, какво е това предимство. Ако съм на мястото на Бамби, ще ги съдя. Не я харесвам, но аз съм справедлив човек… По-наредени битки от този сезон не съм гледала!?“, пише дама, която е от онези 250 000 – 300 000 българи, които следят „Игрите“.

Две важни поправки: не е „харакири“, а мазохизъм, не са „игри“, а нещо средно между „игри, Биг брадър, жълто предаване, опит за задържане на зрителски интерес с типични нашенски похвати – клюки, интриги и нагласени битки….“.

Но, какво да се прави!? Хората не могат да си намерят читави сервитьори и зидаро-мазачи, вие очаквате чудеса от сценаристи на телевизионно шоу.

И в крайна сметка, това е само някакво си предаване!

В политиката работата е за притеснение. Няма читави кадри и там. Затова в листите се появиха всякакви тъмни субекти: Един продавал фалшиви „зелени сертификати“, друг отглеждал канабис…

Колкото до „Игри на волята“, един от участниците, който се беше върнал от чужбина, за да се включи в състезанието, много бързо усети как обидно експериментират с него и си тръгна, като с две изречения си каза всичко за побългареното Desafio.

На малката снимка: „Бамбито“ Красина, изхвърлена по… сценарий

COMMENTS

WORDPRESS: 0