Лафовете 24: Малки войни по време на голяма – журналистки се карат „Защо ми открадна „защото“, Сузанита бяга от татко Орхан, дори Джулиана е с кахъри

Лафовете 24: Малки войни по време на голяма – журналистки се карат „Защо ми открадна „защото“, Сузанита бяга от татко Орхан, дори Джулиана е с кахъри

24rodopi.bg/Коментари  По всичко личи, че политическият елит в България няма да издържи големия тест на голямата война в Украйна. След време и управл

24rodopi.bg/Коментари

 По всичко личи, че политическият елит в България няма да издържи големия тест на голямата война в Украйна. След време и управляващи, и опозиция, и клакьорите им ще съжаляват за изречени думи. Силно казана, по-скоро ще се направят, че не са го казвали.

Грешка след грешка, правени заради водещото в действия и изказ – емоцията. Така е и в политиката, така е и при участниците в „семейни, професионални и прочие видове малки войни“.

„Тв водещата на новото предаване по bTV „Защо, господин министър“ Мария Цънцарова беше подложена на критики от страна на журналистката Нора Стоичкова, която е лице на „Студио Икономика“ по Българска свободна телевизия, пише „Галерия“.

Оказва се, че през 2014 г. тя води рубриката „Защо с Нора Стоичкова“ по ТВ7, която фалира две години по-късно. В предаването си Стоичкова търси отговора на най-важния въпрос – защо, и бистри актуални политически и икономически теми от деня.

Веднага след старта на „Защо, господин министър“ на Цънцарова, Нора изригна във Фейсбук: „Жени Павлова, тогава изпълнителен директор на ТВ7, измисли рубриката „Защо?“. Днес виждаме римейк по bTV. Защо?“. 

Дъщерята на „краля на баладите“ от кърджалийското село Безводно Орхан Мурад – Сузанита, не ще да чуе за знаменития си татко. Едно от последните ѝ решения е да емигрира във Финландия. Според близки до крайното решение се е стигнало малко след развода на 55-годишния изпълнител и вече бившата му съпруга Шенай, пише Флагман.

В скандинавската страна звездната наследнициа ще замине заедно с гаджето си Марко Славов – състезател по хвърляне на копие.

Сузанита няма дом – това се случи след като Орхан и Шенай се разделиха и обявиха луксозното си жилище в Пловдив за продан. За съжаление те още не са осъществили сделката. Сузи не пожела да дели един покрив с баща си, затова заживя с гаджето си.

 

Съдът отсъди, 2-годишното момче на сексбомбата Джулиана Гани да живее при баща му Илиян Найденов. Бракоразводното дело е протекло при закрити врата, като журналисти не са допуснати в залата.

Решението на съда за родителските права, е в следствие на споразумение между двамата родители, а именно малкият Давид да остане при таткото, съобщи HotNews. По закон майката ще може да го вижда всяка седмица в последните три дни от седмицата. Издръжката, която Гани ще плаща ежемесечно е 170 лв.

Джулиана взела решението да даде правата на Найденов с цел да избегне понататъшни срещи в съда. По време на делото, Илиян се опитал да уязви бившата си с това, че не иска при срещите на Джулиана с Давид да присъства новият ѝ мъж. Съдът обаче е отхвърлил опитите за забрана кой да присъства.

 

Тц, тц, тц, брях, брях. Поне не вредят на другите, не влияят и на цените на олиото, не образуват и опашки пред бензиностанциите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0