Лафовете 24: Какво си мислят мъжете по време на кучешката поза, какво Ал Йо – когато му кажат „Русия“, и премиерът – за пътя „Кърджали-Маказа“

Лафовете 24: Какво си мислят мъжете по време на кучешката поза, какво Ал Йо – когато му кажат „Русия“, и премиерът – за пътя „Кърджали-Маказа“

24rodopi.com/Коментари 20 души са основата на корупцията в България. Това е казал премиерът Кирил Петков по време на изслушването за България в група

24rodopi.com/Коментари

20 души са основата на корупцията в България. Това е казал премиерът Кирил Петков по време на изслушването за България в групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на правото и правата на човека към Европейския парламент в четвъртък, пише „Дневник“.

Министър-председателят коментирал, че се правят разследвания срещу тях, но това трябва да става в рамките на закона, защото „ако прибързаме, има опасност тези хора хем да останат на свобода, хем да не можем да им вземем истински средства“.

Кой ли от тези 20 бащи на българската корупция, или кои, са чопнали голяма част от милионите за модернизираните километри между Кърджали и спирка „Джебел“, които са част от пътя за „Маказа“? Или кражбата е извършена от „деца на корупцията“, слуги или просто доволни субекти и от трохите.

Този път е от най-новите в България и от най-разбитите!

„Какви са мислите на мъжете, когато правят секс отзад?“ – заглавие във водещия информационен сайт fakti.bg. Над 100 коментара на читатели, почти колкото една дописка за евродепутата Александър Йорданов с коментара за Русия.

Кучешката поза давала възможност да пуснете на воля визуалната си фантазия, обясняват експертите. При Ал Йо и „лелята с кремовете“ – скучно и наизустено говорене. Колкото до проектовойната, така няма да има. Сиреч, няма да се налага България да праща въоръжени в Украйна големия Ал и лелката.

Стана малко заядливо, ама толкова провокиращи и дразнещи са и темите: корупцията, пътят Кърджали-Маказа, кучешката поза… На човек му иде да е простак – още като излезе на улицата и чааааак до Европейския парламент. Вървежно е!

COMMENTS

WORDPRESS: 0